Hely képe

Mipa Hungária Kft. Nagykereskedelem

Cím:
Zsurló u. 2. Székesfehérvár, 8000 (Alba Ipari Zóna)
Telefon:
+36 22 514 510
Email:
info@mipahungaria.hu
Web:
http://www.mipahungaria.hu/

Tevékenységi kör: festék nagykereskedelem, ipari, korrózióvédelmi, autófényezési, faipari és dekor festékek, segédanyagok nagykereskedelme

Társaságunk, a MIPA Hungária Kft. (korábbi nevén HENELIT International Kft.) 1995-óta, működik, három telephelyen. A Székesfehérvári központi raktár mellett Nyíregyházán és Szolnokon önálló raktárral rendelkező területi képviseletek segítik partnereink kiszolgálását.

A korábbi anyavállalatunk, a HENELIT FARBE & LACK -A-9500 Villach -1947-ben alakult, és ma már Ausztria egyik legnagyobb festékgyára, számtalan kirendeltséggel az ország területén, és öt leányvállalattal külföldön.

A jelenlegi anyavállalatunkat, a Mipa SE-t Paul Mittermayer alapította 1948-ban Paul Mittermayer GmbH néven. Interneten elérhető az alábbi weboldalon:
www.mipa-paints.com

Termékválasztékunkban több száz korrózióvédelmi felületkezelő anyag található. Állandó raktárkészlettel rendelkezünk a festékiparban jelenleg elfogadott típusú modern, magas műszaki színvonalú anyagokból, valamint saját színező rendszerünknek köszönhetően gyorsan igazodunk a vevői elvárásokhoz. Egyedi, speciális igények esetén német és osztrák kollégáink készséggel állnak vevőink, megrendelőink rendelkezésére. Képzett szakembereink, alkalmazás-technikusaink tanácsadással, illetve szerviz-szolgáltatással segítik a megfelelő anyag kiválasztását, és annak alkalmazását. Hazai- és külföldi tréningek szervezésével segítjük partnereink és dolgozóink képzését.

Ma már az ipari korrózióvédelmen kívül a festék piac számtalan területén képviseljük a MIPA csoporthoz tartozó gyárak termékeit.

A fő területek, termékcsoportok a következők:

–  olajfesték
–  lenolaj paszta és lenolaj kitt
–  autófestékek
–  ipari festékek
–  favédő szerek
–  fal- és homlokzati festékek
–  vakolatok
–  poliészter kittek
–  színező rendszerek

Erősségünk a logisztika, korszerű gépparkunknak köszönhetően nagyobb mennyiség esetén az ország egész területén ingyenes kiszállítást biztosítunk.

A szigorú környezetvédelmi előírásoknak megfelelően a forgalmazott termékek károsanyag kibocsátása nagyon alacsony. Kínálatunk egyre nagyobb hányadát teszik ki az aromás oldószer, nehézfém mentes, és a környezetbarát vízzel hígítható anyagok.

Az elmúlt évek gyors fejlődésének köszönhető, hogy az európai és világpiacon a Mipa festékek és segédanyagok piaci részesedése egyre nagyobb. A termékpaletta folyamatos fejlesztése a festék világpiacon végbemenő változások következtében állandó megújulást kívántak. Az anyagok, rendszerek továbbfejlesztésénél nagy hangsúlyt fektettettünk az állandóan változó felhasználói igényekre. Ezen fejlesztések során folyamatosan figyelemmel kísértük a nemzetközi csomagolási előírásokat, az oldószer, káros anyag kibocsátásra vonatkozóváltozásokat.