Hely képe

Cornexi Food Kft.

Cím:
Repkény utca 1. Székesfehérvár, 8000
Telefon:
+36 20 394 3141
Email:
ertekesites@cornexifood.eu
Web:
http://cornexi.com/

A Cornexi Magyarország egyik legnagyobb müzli- és müzliszelet-, valamint gabonapehely-gyártójaként lett ismert az 1990-es év második felétől. 2008-ban az akkori tulajdonosok finanszírozási problémákkal küszködtek, az egyes vállalatok felszámolására, eladására kényszerültek.

Az új magyar tulajdonosok 2009 novemberében vásárolták meg az enyingi gyártótelepet, a termelőeszközöket, illetve a Cornexi márkanév tulajdonjogát. A befektetők az elmúlt néhány évben újraszervezték, s stabilizálták a vállalat működését.

A cégünk jelenleg éves szinten mintegy 960 millió forintos árbevétellel rendelkezik, 45 embernek ad munkát, s különböző gabonapelyheket és müzliszeleteket gyárt a hazai piacra, nem csak Cornexi márkanév alatt. Termékeink elérhetőek a legnagyobb áruházláncok országos hálózatában, illetve jelen vannak a közétkeztetésben és a vendéglátásban is.

Termékeink

Mi a Cornexinél több évtizedes hagyományokra alapozva tudjuk, az egészség érték. Elérhető és fenntartható. Tapasztalatainkkal létrehoztuk, kutatásainkkal folyamatosan fejlesztjük termékeinket, melyek segítik a harmonikus, kiegyensúlyozott, egészséges táplálkozást. Emellett nemcsak hangoztatjuk, de támogatjuk is, hogy a társadalmi kihívást jelentő elhízás helyett a mozgás kerüljön túlsúlyba!

A Cornexi dédapáink örök értékeit használta fel alapanyagként. A természet szeretete, a hagyományok tisztelete és a hazai gabona minősége elválaszthatatlan alkotótársunk. Minden darab Cornexi magában hordozza Székesfehérvár egy szeletét is. Kínálatunkban megtalálhatóak a magas rosttartalmú, a hozzáadott cukor nélkül készült müzliszeletek, ahogy a mézzel dúsított zabszeletek is.

A Cornexi termékei nem csak finomak és táplálóak, de segítik beindítani vagy éppen tovább gördíteni a napodat is!

Kövess bennünket a közösségi médiában életmódtippekért, természetesen finom receptekért, az egészségtudatos életérzés megosztott pillanataiért!