Hely képe

ENERTECH Hungária Kft.

Cím:
Műszerész köz 4. Százhalombatta, 2440
Telefon:
+36 30 529 5238; 36 23 540 505
Email:
enertech@enertech.hu
Web:
http://enertech.hu/

Erősáramú kábelszerelvények, szereléstechnikai kiegészítők, rögzítő bilincsek, kábelszerelő szerszámok forgalmazása.

Az Enertech Hungária Kft. erősáramú kábelszerelvények, biztonságtechnikai eszközök, rögzítő bilincsek, kábelszerelő szerszámok forgalmazásával és garanciális kábelszereléssel foglalkozik.A 2001-ben alakult vállalkozás Magyarországon kizárólagosan képviseli a német székhelyű Höhne GmbH és az ARCUS Elektrotechnik Alois Schiffmann GmbH gyártókat.

A forgalmazott szerelvényeinket és a biztonságtechnikai termékeket az áramszolgáltatói piacon és az ipari villamos kivitelező társaságokon keresztül értékesítjük.
A növekvő piaci igények hatására bővítettük a forgalmazott termékeink választékát, 2003-tól kizárólagos joggal képviseljük a Cellpack GmbH svájci székhelyű, német gyártót. Közvetlen beszállító partnerünk a GPH spol. s.r.o.

A kisfeszültségű zsugortermékeket és az egyéb szerelési segédanyagokat országos nagykereskedői partnereinkkel együttműködve értékesítjük. A megrendelt termékeket futárszolgálattal költségmentesen 12-24 órán belül a helyszínre szállítjuk.
A társaságunk által képviselt, ISO minőségbiztosítási tanúsítvánnyal rendelkező gyártók termékei CE jelöléssel rendelkeznek és megfelelnek a vonatkozó: MSZ EN, VDE, DIN, IEC, szabványok előírásainak. Az értékesített termékekre 12 hónap gyártói garanciát vállalunk.

Megrendelőink részére gyártói szakképviseletként költségmentesen helyszíni szerelési bemutatót és szaktanácsadást biztosítunk. Szolgáltatásként vállaljuk az általunk forgalmazott kis és középfeszültségű kábelszerelvények garanciális szerelését.