Hely képe

Arzenál Szerszámáruház

Cím:
Széchenyi u. 144. Székesfehérvár, 8000
Telefon:
+36 22 332 244; +36 22 327 767; +36 22 505 064
Email:
info@arzenal.hu
Web:
http://www.arzenal.hu/
Nyitvatartás:
Hétfő:
08:00 - 16:00
Kedd:
08:00 - 16:00
Szerda:
08:00 - 16:00
Csütörtök
08:00 - 16:00
Péntek:
08:00 - 16:00
Szombat:
-
Vasárnap:
-

Ismerje meg Áruházunkat, és tevékenységi körünket, amellyel az Ön segítségére lehetünk!

Az ARZENÁL SZERSZÁMÁRUHÁZAT 1990-ben alapítottuk, tevékenységi körünk elsősorban Magyarország ipari vállalatainál a szerszámutánpótlás megoldása, valamint új technológiák esetén a megfelelő eszközök kiválasztásában történő
tanácsadás.

LAPOZHATÓ KATALÓGUS

Partnereink között megtalálhatóak:

Nehézipari vállalkozások
Könnyűipari vállalkozások
Építőipari vállalkozások
Beszállítóipar
Partner szerszámkereskedelmi vállalkozások

Jelenleg az ország minden megyéjében vannak vásárló ipari cégeink. Az általunk forgalmazott szerszámok nagy része importból származik, amelyek egy igen széles intervallumot hoztak létre (a legolcsóbb Távol-Keleti szerszámoktól, a legdrágább Svájci, ill. más Nyugat-Európai, Amerikai és Japán szerszámokig ) , egyéb speciális igények esetén hazai gyártóink segítségével legyártatjuk az Ön által kért szerszámot. Ma az ország egyik legtöbbféle szerszámot forgalmazó áruháza vagyunk.
Több mint 15000 – féle szerszámot tartunk állandóan raktáron, amelyeket Ön is megtekintheti a székesfehérvári áruházunkban. Kollégáink ezenfelül szívesen nyújtanak technológiai segítséget is, azaz segítenek az adott feladathoz legjobban illő minőség és szerszám kiválasztásában is.

Fő beszállítói cégcsoportunk,- az E/D/E csoport-, Németország legnagyobb szerszámkereskedő csoportja. A társaság, hála a német szerszámiparral és a konkurenciával ápolt régi, több évtizedre visszamenő kapcsolatainak illetve a cégcsoport forgalmának, szédületes választékkal tudunk szolgálni az ipar bármely területére, legyen szó a legegyszerűbb esztergakésről, vagy akár egy speciális mérőeszközről esetleg elektronikai saruzófogóról. Mindezt természetesen folyamatosan versenyképes árakon, a piac minden szegmense számára megfelelő akár egyedi ajánlatokkal is, és folyamatos akciókkal.

Az E/D/E csoport által képviselt, a szerszámgyártók csúcsmárkái mellet jószívvel ajánljuk a csoport saját, FORMAT márkanév alatt forgalmazott, több éve a magyar piacra is bevezetett és bizonyított, szerszámait melyeket kitűnő áron kínálunk vásárlóinknak.

Áruházunk és bemutatótermünk alapterülete több mint 400m2, ahol árukészletünk teljes egészében megtekinthető ill. bemutatótermünkben igény szerint ki is próbálható! (nagy és kisgépeink -akkus, elektromos és pneumatikus-,kézi- és hegesztőszerszámaink, ill. műhelybútoraink)

Logisztikai hátterünk, és szállítói kapcsolataink az egész ország területén lehetővé teszi a raktári tételek 24 órán belüli (következő munkanapra) történő kiszállítását.

Csomagküldő partnerünk a GLS, mely biztosítja számunkra, és az Önök számára a közvetlen, gyors és megbízható áruszállítást.