Hely képe

Balla Bútor Eger

Cím:
Cifrakapu út 164. Eger, 3300
Telefon:
+36 36 537 160
Email:
ballabutoreger@t-online.hu
Web:
http://www.ballabutor.hu/

A Balla Bútor Magyarország egyik legkiterjedtebb bútorforgalmazó üzletlánca. Üzleteik az egész ország területén megtalálhatóak. Egerben 2003-tól állunk a Vásárlók rendelkezésére, fő tevékenységi körünk bútor kiskereskedelem.

Több mint két évtizede, 1991-ben alakult a Balla Bútor Kft. Fejlődése azóta is töretlen. Sikerét kiterjedt beszállítói háttere, stabil pénzügyi helyzete, higgadt, korrekt üzletpolitikája, és nyitottsága biztosítja. A Balla Bútor egyet jelent a minőséggel, a verhetetlen árakkal és a széleskörű, dekoratív bútorkínálattal. Európa több bútorgyárának kizárólagos forgalmazója Magyarországon. Hatékony raktározási rendszert hozott létre, amelynek alappillére a több mint 5 500 m2-es alapterületű raktára. A termékkínálatuk jelentős részét készleten tartják, így biztosítva a gyors kiszolgálást.

Nagy hangsúlyt fektetünk a bútorok dekoratív bemutatására. Igazán otthonossá teszik a bútor összeállításokat az egyedi dekorációs anyagok (vázák, képek…), amelyek meg is vásárolhatóak üzleteinkben.


A kínálatra a színek, formák, stílusok (klasszikus, modern) széles választéka jellemző. Elemes bútoraink gazdag választékából mindenki saját kedve szerint rendezheti be otthonát. Konyharészlegünkön pedig háromdimenziós tervező programunk segítségével látványterv készülhet leendő konyhabútoráról. A választék folyamatosan bővül, és megújul. Szorosan követjük a nemzetközi trendeket.

Csak megbízható, komoly múlttal rendelkező, nagy bútorgyárak termékei kerülnek be kínálatunkba.