Hely képe

BAVAR Kivitelező és Szolgáltató Kft.

Cím:
Széchenyi u. 32. Dunakeszi, 2120
Telefon:
+36 30 942 7956
Email:
info@bavarkft.hu
Web:
http://www.bavarkft.hu/

Épület automatizálás, okosotthon megoldások.

A Cégünk tevékenysége lefedi az épületgépészeti automatika rendszerek kivitelezésének teljes vertikumát kezdve a tervezéstől a kábelezésen, kapcsolószekrény gyártáson, azok bekötésén át, az intelligens házakat működtető szoftver írásáig, illetve a management (más szóval épületfelügyeleti rendszer) rendszerek (vizualizáló, és távfelügyeleti rendszerek) kialakításáig. A korábbi években elsősorban a nagyobb építkezéseken voltunk jelen, ugyanis elsősorban itt (irodaházakban, szállodákban, bevásárló komplexumokban, korházakban) keletkezett fizetőképes igény az épületgépészeti alrendszerek koordinált működtetésére, viszont manapság a palettánk kiszélesedni látszik, ahogy a családi házakban is egyre bonyolultabb gépészeti megoldások kerülnek beépítésre, illetve egyre több helyen különböző hőtermelő berendezést kell összekapcsolni, vagy akár a megújuló energiaforrásokat is kell egy rendszerben kezelni. A szakmában eltöltött hosszú éves tapasztalatunknak és kapcsolatrendszerünknek köszönthetően társvállalkozásainkkal együtt komplett gépészeti-automatika rendszerek kialakítását is vállaljuk. Mivel az átlagember számára a tevékenységünk nehezen helyezhető el pontosan, az alábbiakban egy néhány alapfogalom tisztázásán keresztül megpróbálunk rávilágítani az általunk létrehozott rendszerek, és ez által a szakma létjogosultságára is.

Rólunk

A Bavar Kivitelező és Szolgáltató Kft. 1995. 06. 01. óta folyamatosan működik. A cég száz százalékig magyar tulajdonban van. A vállalat legfőbb tevékenységi körébe tartozik az épületgépészeti automatika rendszerek komplett kivitelezése, tervezése.
Büszkék vagyunk rá, hogy cégünk megalakulása óta az épületautomatikával foglalkozó hazai multinacionális cégekkel kiemelkedően jó kapcsolatot ápol és a referencia listában említett nagy léptékű projektek kivitelezésében együttműködhettünk velük. A Bavar Kivitelező és Szolgáltató Kft. A Magyarországon működő két legjelentősebb multinacionális vállalatának, név szerint a Siemens ZRt. és a Johnson Controls rendszerház, valamint elismert szerviz partnere, azaz a fenti cégek termékeit forgalmazzuk, rendszereit programozzuk és szervizeljük.

Cégünk elkötelezett az első osztályú munkavégzés és a megrendelő érdekeinek maximális figyelembe vétele mellett. Munkáink esetén fontosnak tartjuk, hogy a megrendelő minden esetben az adott feladat megoldásához mérten a lehető legjobb minőségű és műszaki tartalmú berendezést a lehető legrövidebb határidővel kapja meg, ugyanis minden esetben hosszú távú együttműködés kialakítására törekszünk. Az újonnan telepített rendszereinkre garanciát vállalunk, a garanciális időn túl igény szerint karbantartjuk, vagy akár üzemeltetjük is a rendszereinket. Ezen filozófiánk egyértelmű bizonyítéka, hogy a cégünk 1995 óta dinamikus fejlődésen ment át. A kezdeti alapító 2 fő helyett ma már 8 fő és kiterjedt alvállalkozói kör felel a munkáink precíz kivitelezésével a maximális vevői elégedettség eléréséért.

Partnerek:

Johnson Controls Inc.
• Siemens Building Automation
• WAGO Hungária
• Iconics Inc.
• 0,4 KV Kft
• Elektro Profi Kereskedelmi Kft.
• DatCon
• Weidmueller