Hely képe

PC UDVAR

Cím:
Horváth Mihály út 20. Hatvan, 3000
Telefon:
+36 20 221 4522; +36 37 740 815
Email:
info@pcudvar.hu
Web:
http://pcudvar.hu/
Nyitvatartás:
Hétfő:
09:00 - 17:00
Kedd:
09:00 - 17:00
Szerda:
09:00 - 17:00
Csütörtök
09:00 - 17:00
Péntek:
09:00 - 17:00
Szombat:
08:00 - 12:00
Vasárnap:
-

Mindent egy helyen, ami a számítástechnikához kell!

  • Új és használt számítástechnikai termékek
  • Notebook, PC teljes körű szervizelése
  • Informatikai rendszerek üzemeltetése
  • Hálózatok tervezése, kiépítése
Kedves látogató! Számítástechnikai üzletünk Hatvanba a rendőrség utcájával szemben található. Az üzlet előtt a parkolás ingyenes!

A Pc Udvar 2008-ben alakult meg, amelyet egy több éves szoftverfejlesztői múlttal rendelkező magánszemély alapított. Cégünk dinamikus működését fiatal, lendületes csapatunk biztosítja, melynek tagjai a koruk ellenére az öreg rókákra jellemző szakmai tapasztalattal és szakértelemmel rendelkeznek mind a szoftverfejlesztés, mind a szervizelés területén. Lépést tartunk a folyamatosan változó piaccal, szívesen ismerkedünk új technológiákkal. A piacon az IT megoldások széles spektrumát kínáljuk partnereink részére. A fő célunk az ügyfelek teljes elégedettsége, ezért a legjobb tanácsokat nyújtva, megbízható üzleti partnerek szeretnénk lenni számukra. Célunk a hosszú távú együttműködés és a stabil, kölcsönösen gyümölcsöző üzleti kapcsolat kialakítása.

Feladatunk a legkedvezőbb áron a legjobb megoldások szállítása. Szakértőink több hazai projektben, jellemzően nagyobb cégek alvállalkozójaként vettek részt, ezzel a komoly tapasztalat mellett, nevet is szerezve maguknak a szakmájukban.

Vállalkozásunk infrastruktúrája több szálon fut, ezzel segítve a velünk együttműködő cégeket. Nálunk minden problémára megoldást talál, legyen szó vállalatirányítási rendszerről, egyedi szoftverről, eszközbeszerzésről, hálózatépítésről, rendszergazdai feladatokról vagy szervizelésről.

Amivel támogatjuk az ügyfeleinket: megbízható szakértelem, testre szabott stratégiák és megoldások az üzleti növekedéshez, és mindezt a gyorsaság és hatékonyság jegyében.