Hely képe

Kisherceg Tűz- és Munkavédelmi Kft. - Kisherceg Szaküzlet

Cím:
Március 15. u. 16. B/1 Salgótarján, 3100
Telefon:
+36 20 210 1065; +36 32 418 474
Email:
kishercegszakuzlet@gmail.com
Web:
http://kishercegtuzvedelem.hu/

KISHERCEG TŰZ ÁS MUNKAVÉDELMI KFT.

TŰZVÉDELMI, MUNKAVÉDELMI SZAKTEVÉKENYSÉG

TELJES KÖRŰ ELLÁTÁSA

KÖRNYEZETVÉDELMI SZAKTEVÉKENYSÉG

TŰZOLTÓKÉSZÜLÉKEK, TŰZI VÍZFORRÁSOK FELÜLVIZSGÁLATA, KARBANTARTÁSA, JAVÍTÁSA

TŰZGÁTLÓ AJTÓK FELÜLVIZSGÁLATA

 

A Kisherceg Tűz- és Munkavédelmi Kft. kibővítette szolgáltatásait, egyéb tűzvédelmi eszközök, ruházati, munkavédelmi, és munkaruházati termékek értékesítésével.
Szaküzletünkben azon dolgozunk, hogy a legjobb árban és minőségben, tűzvédelmi és munkavédelmi termékeket kínáljuk partnereinknek, vásárlóinknak. Sokféle munkavédelmi cipő, munkavédelmi bakancs, munkaruha, munkavédelmi szemüveg és védőfelszerelés található nálunk – kedvező árakon. Termékeink jelentős részét megtekintheti szaküzletünkben is, ahol kollégáink személyesen segítenek a legmegfelelőbb termék kiválasztásában.
AJÁNLJUK SZÍVES FIGYELMÜKBE AKCIÓS TERMÉKEINK KÖZÜL A PORTWEST ÉS PUMA MUNKAVÉDELMI ÉS MUNKARUHÁZATI TERMÉKEINKET.
A megvásárolt termékre jogszabály szerinti, gyártói garanciát biztosítunk, illetve valamennyi termékünk EK megfelelőségi nyilatkozattal rendelkezik.

A Kisherceg Tűz- és Munkavédelmi Korlátolt Felelősségű Társaság 2014. októberben alakult meg. Kiss Róbert (szaktevékenységet ellátó felelős vezető) és Herczeg Zoltán (ügyvezető) alapító tagokkal.

Tűz és munkavédelmi szaktevékenység teljes körű ellátása a fő tevékenységi körünk.
Felelős vezetőink, alkalmazottaink a megfelelő végzettséggel rendelkeznek, az alább felsorolt tevékenységek elvégzéséhez. Tűzvédelemmel 1995-től foglalkozunk.

Munkavédelmi területen 2005 óta vagyunk jelen. Különböző engedélyekkel, szakvizsgákkal rendelkezünk.

Megbízás esetén, biztosítjuk, és garantáljuk, a törvényi rendeletekben előírt, a vonatkozó szabványok szerinti, megfelelő szintű szaktevékenység ellátását:

Tűzvédelmi szakterületen:
Tűzvédelmi szabályzat készítése, Tűzriadó és menekülési terv készítése, tűzvédelmi dokumentációk állandó naprakészen tartása, folyamatos aktualizálása, Tűzriadó szükség szerinti gyakoroltatása, Tűzvédelmi oktatások megtartása és jegyzőkönyvezése, Tűzveszélyességi osztályba sorolás, kockázati osztály meghatározása

Tűzvédelmi szemle megtartása:
A 54/2014. XII.05. BM.r. “új OTSZ” szerinti Tűzvédelmi Műszaki Megfelelőségi Kézikönyv szakértővel történő felülvizsgálata.

Tűzoltó készülékek, berendezések ellenőrzése:
A Kft. vállalja, a készülékek időszakos felülvizsgálatát. Negyedéves szemrevételezés elvégzése, – éves felülvizsgálat, alapkarbantartás, középjavítás (5 éves), teljes körű karbantartás-nyomáspróbázás (10éves) elvégzése, valamint elhasznált tűzoltó készülékek újratöltését szükség esetén.

Tűzi vízforrások felülvizsgálata, fél éves ellenőrzés:
A tűzoltó vízforrások és tartozékainak OTSZ szerinti féléves ciklusidőben elvégzendő ellenőrzését, karbantartását, a fali tűzcsap szekrények, valamint a földalatti és földfeletti tűzcsapok szerelvényszekrényeinek a leplombálását és ellenőrzési címkével való ellátását. Az elvégzett ellenőrzésekről és annak eredményéről a vállalkozó nyilvántartást készít a megbízó részére.

Tűzcsap vízhozam és nyomás mérése, éves ellenőrzés:
A tűzoltó vízforrások és tartozékainak OTSZ szerinti éves ciklusidőben elvégzendő felülvizsgálatát, karbantartását, a fali tűzcsap szekrények, valamint a földalatti és földfeletti tűzcsapok szerelvényszekrényeinek a leplombálását és ellenőrzési címkével való ellátását. A fali tűzcsapok esetében a vállalkozó elvégzi a víznyomásmérést, a földalatti és földfeletti tűzcsapok esetében elvégzi a vízhozam mérést, melyekről jegyzőkönyvet állít ki. Tűzi víztározók esetében a vállalkozó elvégzi az előírt éves ellenőrzést, valamint az 5 évente a tűzi víztározó teljes felülvizsgálatát. Az elvégzett valamennyi ellenőrzésről és annak eredményéről a vállalkozó nyilvántartást készít a megbízó részére.

Hő és füstelvezetők felülvizsgálata:
Hő- és füstelvezető rendszert, a füstmentesítés eszközeit a vonatkozó műszaki követelmények és a gyártó utasítások szerint kell ellenőrizni, felülvizsgálni, karbantartani. Vonatkozó műszaki követelmény eltérő rendelkezése hiányában a hő és füstelvezető rendszert és a füstmentesítés eszközeit félévente kell ellenőrizni és karbantartani.

Tűz gátló ajtók felülvizsgálata:
a tűz gátló és füst gátló ajtók, kapuk, függönyök önműködő csukódását havonta ellenőrizni kell. Az ellenőrzés elvégzését írásban rögzíteni kell. Az ellenőrzés, felülvizsgálat, karbantartás, mérés során tapasztalt hiányosságokat, hibákat soron kívül javítani és a javítás elvégzését írásban igazolni kell. Tűz gátló, füst gátló nyílászáró-szerkezetek, tűz gátló tömítések beépítését, javítását, karbantartását csak érvényes tűzvédelmi szakvizsgával rendelkező személy végezheti.

Menekülési irányfény:
a rendszer havi rendszeres felülvizsgálata, a felülvizsgálatról készült napló folyamatos vezetése.

Cégünk munkavédelem szaktevékenység keretében az alábbi feladatokat látja el:
– Munkavédelmi szabályzat készítése és karbantartása,
– Munkahelyi kockázatértékelés készítése, kockázatértékelés felülvizsgálata,
– Egységes átfogó megelőzési stratégia kidolgozása, munkavédelmi helyzetértékelés készítése,
– Munkavédelmi oktatások megtartása és dokumentálása, oktatási tematika összeállítása,
– Baleset kivizsgálása,
– Gépek berendezések előzetes munkavédelmi szempontú vizsgálata, üzembe helyezése, időszakos biztosságtechnikai felülvizsgálat elvégzése,
– Állványrendszerek időszakos biztonságtechnikai felülvizsgálata,
– Egyéni védőeszközök meghatározása,
– Munkahelyi rend és tisztaság, a munkahelyi belső közlekedés, közlekedési utak állapotának ellenőrzése,
– Veszélyes anyagok használatának és tárolásának ellenőrzése,
– Munkahelyi zaj, világítás, klíma helyzetének ellenőrzése,
– Biztonsági berendezések állapotának ellenőrzése,
– Jogszabályok figyelemmel kísérése, megbízó tájékoztatása, – Rendszeres munkavédelmi ellenőrzés, munkavédelmi szemle (havi 1 alkalom), – Kapcsolattartás a hatósággal, – Súlyos baleset kivizsgálása azonnal egyéb baleset kivizsgálása 24 órán belül.

A fent megnevezett szaktevékenységek ellátására, cégünk az Önök telephelyén tett elsődleges szemle, bejárás, és egyéni megbeszélés megtörténte után tud ár ajánlatott tenni.
A Kisherceg Tűz és Munkavédelmi Kft. kijelenti, hogy jogosult megnevezett tevékenységek végzésére, megfelelő végzettséggel rendelkezik, és az általa elvégzett feladatok szakmai helyességéért garanciát vállal.