Hely képe

Pulvertech Kft.

Cím:
Kassai u. 29. Gyöngyös, 3200
Telefon:
+36 37 30 44 30
Email:
info@pulvertech.hu
Web:
http://pulvertech.hu/

Porfestékek, Porlakkok forgalmazása!

Szolgáltatások:

Termékek:

2008

Cégünk alapító tagjai évtizedes kapcsolattal rendelkeztek a Rohm & Haas világméretekben kiemelkedő vállalattal. A Rohm & Haas egy stabil alapokkal rendelkező megbízható szakember gárdával dolgozó, korrekt üzletpolitikával bíró partnert keresett termékeinek magyarországi forgalmazásához. A tulajdonosok Gyöngyösön megalapították a PULVERTECH Kft-t mely ezúton az Ön legmegbízhatóbb üzleti partnere lehet.

2009

Indulásunkat követő évben ügyfeleinknek köszönhetően több mint 230 tonna porlakkot adtunk el. Számszerűen 257 üzleti partnerünk együttműködése és közös eredménye ez.
Folyamatosan növekvő termékkínálat és szolgáltatás portfóliót valósítottunk meg.

2010

Az AkzoNobel Powder Coatings egyesül a Rohm & Haas Powder Coatings-szal. Az egyesülés eredményeképp a legnagyobb festék és bevonatgyártó cég az AkzoNobel Magyarországi disztribúciós tevékenységét a Pulvertech Kft. látja el.
7 európai gyárban folyamatos termelés mellett szolgálják ki az európai disztribútorokat.

Arnsberg – DE
Como – IT
Romano d’Ezzelino – IT
Felling –UK
Opava – CZ
Dourdan – FR
Vallirana – SP

Logisztikai rendszerünk lehetővé tesz, hogy vásárlóink egyedi, speciális igényeit a lehető leggyorsabban és rugalmasan szolgáljuk ki a gyárak kapacitásától függően.

2011

Az új termékportfólió kialakítása során porlakk-kínálatunk 2.500 féle raktári termékre bővült.
Új elemeket építettünk be logisztikai rendszerünkbe melyek segítségével ügyfeleink mind magasabb szintű kiszolgálását tudjuk megvalósítani. 2011 szeptemberében elindítottunk egy új logisztikai szolgáltatást amely azóta is sikeresen működik; aznapi és rendelést követő azonnali kiszállítást vállalunk közvetlenül vevőink telephelyére.

2012

Speciális Mintalemez Kollekció gyártása. A kollekció egy olyan porlakk válogatás, amely különleges színű, struktúrájú, fényességű valamint egyedi tulajdonságokkal bíró termékeket tartalmaz.

Rapid gyártás bevezetése. Egyedi igény alapján választott szín (RAL Classic, RAL Effect, RAL Design, NCS, BS, PANTONE), fényesség és felület, 5 nap alatt új terméket dolgozunk ki és gyártatjuk le.

Weboldal létrehozása, ahol azonnal értesülhet akciókról, újdonságokról. Könnyen és egyszerűen letöltheti a műszaki és biztonsági adatlapokat, katalógusokat.