Hely képe

EHISZ Ipari és Szolgáltató Zrt.

Cím:
3300 Eger, Meder u. 26
Telefon:
+36 36 310 822
Email:
ehisz@ehisz.hu
Web:
https://www.ehisz.hu/

Hullámkarton dobozok és tartozékok gyártása.
Minden doboz típus, kicsi és nagy szériában, legkisebbtől a legnagyobbig több színben nyomtatva.

Részvénytársaságunk hullámlemez csomagoló-eszközök gyártásával foglalkozik. Évi 10 millió négyzetméter hullámkarton lemez feldolgozására alkalmas gyártókapacitással és logisztikai kiszolgáló infrastruktúrával rendelkezünk. Korszerű, minden igényt kielégítő gépparkunk lehetővé teszi a most forgalomban lévő valamennyi hullámkarton-lemezválaszték feldolgozását, így gyártmányaink között egyaránt megtalálható a mikro-hullámlemezből, valamint a 3, 5 és 7 rétegű hullámlemezek felhasználásával gyártott csomagolóeszközök legszélesebb választéka. Számottevő a kartonból előállított csomagolóeszközök gyártása is. Ilyen, rendszeresen gyártott termékcsoportot képeznek például azok az elválasztó rekeszek, melyek tubusok vagy egyéb rendezetten szállításra kerülő termékek csomagolásához szükségesek, illetve a kartonból készült válaszlapok. Az általunk feldolgozott kartonok minőségi tartománya: 300 g/m2-tol 2000 g/m2-ig terjed.

A gyártási tevékenységünket több, mint 3000 m2-es gyártócsarnokban végezzük, a megfelelő raktározást, tárolást és kiszolgálást több, mint 3500 m2 területű fedett csarnokok biztosítják. Technológiánk mind a kis- és középszériás gyártás igényeit, mind a nagyszériás gyártás igényeit egyaránt ki tudja szolgálni.

Gyártásaink során kiemelt feladatként kezeljük termékeink minőségének kérdését. Ennek egységes és folyamatosan ellenőrzött biztosítását az ISO 9001-es minőségirányítási rendszer alkalmazása szavatolja. Ennek eredményeként az évenként regisztrált minőségi reklamációink száma a gyártott tételek egy ezrelékét nem éri el.
s Részvénytársaságunk naprakész ügyviteli működését egy saját fejlesztésű Integrált Vállalatirányítási programrendszer biztosítja. A szoftver átfogja működésünk minden területét, a kereskedelemtől a pénzügyi és számviteli feladatok elvégzéséig. Gyártási programunk teljesülését és pillanatnyi állásának információit a gyártócsarnokban elhelyezett számítógép terminálok szolgálják. Erről vevőinknek pontos információval tudunk szolgálni a megrendelt termékének állásáról. A program segítségével a napi operatív munkák jelentősen lerövidülnek és a vezetői és egyéb döntésekhez naprakész adatok állnak rendelkezésre.

Energia felhasználásunk tekintetében nagy gondot fordítunk a takarékos és optimális anyagfelhasználás elérésére. Ezért fejlesztéseink során különös gondot fordítunk az alternatív energia hasznosítására, továbbá a takarékos fűtési rendszer kiépítésére, és a villamos energia felhasználás optimalizálására.
Fejlesztéseinkkel és a napi tevékenységünkkel vevőink minél szélesebb körű igényeinek kiszolgálására törekszünk.