Hely képe

CS.M. BT. Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Cím:
Fóti út 45. Dunakeszi, 2120
Telefon:
+36 27 351 511
Email:
info@csmbt.hu
Web:
http://www.csmbt.hu/

Cégünk magyar tulajdonosok által alapított társaság. 1991 óta vagyunk jelen a hazai és a külföldi piacon. Kis vállalkozásból dinamikusan fejlődő céggé alakulva, több ismert és nagy vállalatot megszerezve partnernek.

Fő tevékenységi körünk a fémmegmunkálás, egyedi és sorozat gyártás, hőkezelt, felületkezelt, kovácsolt alkatrészek előállítása, valmint a 2015-ös év közepétől elindítottuk vulkanizáló részlegünket. Vállaljuk kis és nagy sorozatú gumi és fém-gumi termékek gyártását azok sütőszerszámainak megtervezésével és legyártásával együtt.
Gépparkunkban megtalálhatóak a hagyományos és CNC vezérelt gépek, mérőszobánkban 3D-s mérőgép, repedésvizsgáló, felületi érdességmérő és keménységmérő gép biztosítja a megfelelő ellenőrzést.
Sokéves tapasztalattal rendelkezünk a vasúti járműalkatrészek gyártásában. Szerződött partnerei vagyunk a BKV Zrt.-nek, a Dunakeszi Járműjavító Kft.-nek és a MÁV-START Zrt.-nek.
2007 óta termékeink között megtalálhatóak a különféle hidraulika munkahengerek is.

Leköthető szabad kapacitással rendelkezünk az említett területeken, nagyjából 3000 munkaóra/hó össz. mennyiségben.
Cégünk  minőségirányítási rendszerét 2000. december 20.-án a Lloyd’s Register Quality Assurance auditálta és azóta évente vizsgálja.

Minőségirányítási Rendszerünk megfelel az ISO 9001:2008 szabványnak.