Hely képe

Papst Hungary Kft.

Cím:
Mátyás utca 1/a. Vecsés, 2220
Telefon:
+36 29 554 100
Email:
info@papst-hungary.hu
Web:
http://papst-hungary.hu/

Az ebmpapst csoport a világ egyik vezető ventilátor és motor gyártója, így egyike vagyunk a világ legnagyobb ventilátorgyártó cégeinek és beszállítói minden nagyobb elektromos készüléket előállító vállalatainak. A nagyobb számítástechnikai és telekommunikációs vállalatok termékeit a mi ventilátoraink hűtik. Mintegy 14 000 munkavállalót foglalkoztat világszerte, 18 gyártási telephelyen és 57 értékesítési irodában.
Több mint 15 000 különböző termékkel rendelkezik a cégcsoport. Kiemelkedő termékeink új ipari szabványokat teremtenek hatékonyságukkal, minimális zajszintjükkel és hosszú élettartamukkal.

Ez a cél csak úgy érhető el, ha minden egyes dolgozó felelősségtudattal és érdeklődéssel teljesíti a munkáját, ezzel hozzájárul a termék folytonos javulásához.

www.ebmpapst.com

Cégünk a Papst Hungary Kft. 1998-ban alakult 100% német tulajdoni hányaddal Vecsésen a Mátyás utca 1/A alatt. A 4 hektáros vecsési telephelyen kis-, közepes- és nagy ventilátorok összeszerelését manuális-, félautomata- és automata gépsorokon végezzük.
Jelenleg közel 800 munkatársat foglalkoztatunk. Az összeszerelés főbb munkafolyamatait betanított- és szakmunkások végzik precíziós célgépeken, három műszakos munkarendben. A bejárást részükre szerződéses buszjáratokkal biztosítjuk.

A folyamatosan fejlődő és bővülő gyártásunkhoz a munkaerő biztosítása és a szakemberek állandó képzése fontos számunkra.

Szeretnél megbízható, hosszú távú munkalehetőséget, piacképes juttatással?

Jelentkezz cégünkhöz a vecsési csapatot támogatva!

jobsw4@de.ebmpapst.com