Hely képe

Ipress Center Central Europe Zrt.

Cím:
Nádas utca 4-8. Vác, 2600
Telefon:
+36 27 518 700
Email:
info@ipresscenter.hu
Web:
http://ipresscenter.hu/

Az Ipress Center és a Zrínyi Nyomda Zrt. Magyarország legdinamikusabban bővülő – jelenleg közel 400 főt foglalkoztató -, legmodernebb nyomdai szolgáltató központja. Elsősorban magas minőségű, glossy magazinok kivitelezésével foglalkozunk, mint a GEO, ELLE, Marie Claire, Playboy. Emellett nyomdaközpontunkban található hazánk egyik legsokrétűbb csomagolástechnikai megoldásokat nyújtó részlege is, amely főként marketing kiadványok, brosúrák és prémium magazinok csomagolására fókuszál.

Nyomdai központunkban munkatársainkkal hatékonyan vagyunk képesek a nagy volumenű, szerteágazó szaktudást és többféle kapacitást is igénylő, magas minőségű, komplex belföldi és külföldi kiadványok előállítására.

Az Ipress Center Magyarország  legdinamikusabban bővülő, legmodernebb rotációs nyomdája, ahol 20 000 m2-en, 6 nyomógépen, a nap 24 órájában történik kifogástalan minőségben a 4 színes belív oldalak nyomtatása. A magazinborítók gyártásának 70%-át az Ipress Center partnere, az íves ofszet gépekkel rendelkező MondAt Kft. végzi, a fennmaradó 30%-ot a Keskeny Nyomda Kft. gyártja. Havonta több mint  3.000.000 darab 4 vagy 5 színes lakkozott vagy fóliázott borító kerül ki szakértő kezeink közül. Hazánk egyik legsokrétűbb csomagolástechnikai megoldásokat nyújtó részlegünk a hirdetők legmerészebb csomagolási ötleteit is megvalósítja.

A magyar nyomdai szaktudás kimagasló érték, amely azonban csak korszerű eszközökkel lehet versenyképes itthon és külföldön. Ezért a lehető legmodernebb technológiát igyekszünk biztosítani: 2013 elején például 4 új gépet, 2018-ban pedig 1 új gépet telepítettünk 3. csarnokunkba, a versenyképesség erősítése érdekében, új, innovatív ötletek megvalósulását, hasznosítását segíti elő.

Mindez garantálja, hogy ne csupán szembenézhessünk a hazai nyomdaipart sújtó problémákkal, hanem az Ipress Center CE a növekedési lehetőségekkel élve, kiszámítható működésével továbbra is ügyfelei megbízható partnere maradjon.