Hely képe

Seissenschmidt Precision Components Kft.

Cím:
Karácsondi út 57. Gyöngyös, 3200
Telefon:
+36 37 568 434
Email:
r@seissenschmidt.com
Web:
https://www.deine-staerke.de/

Seissenschmidt Precision Components Kft. a kanadai multinacionális Linamar Corporation tagjaként Heves megye egyik jelentős autóipari alkatrészt gyártó vállalata.

Több évtizede töretlen sikernek örvend az autóipari alkatrészek gyártásában a kanadai tulajdonú Linamar Corporation. Világszerte 60 gyárat üzemeltet, ezzel több mint 30 000 munkavállalónak nyújt biztos munkahelyet.

2015-től a Linamar Corporation tagja a SEISSENSCHMIDT Csoport is, amelynek székhelye Plettenbergben található. A SEISSENSCHMIDT profilja – többek között – a teljesen automatizált és hagyományos melegalakítás, hőkezelés, hidegalakítás.

A Csoporton belül a divizió hagyományos süllyesztékes kovácsolással foglalkozik, mellette hőkezelés is történik. Ha szeretne ennek a csapatnak megbecsült, sikeres tagja lenni, juttassa el a jelentkezését hozzánk.

Több évtizede vagyunk az autóipar nemzetközi beszállítói. A gyöngyösi gyáregységünkben preciziós alkatrészeket gyártunk a gépjárműmotorhoz, a futóművekhez, a meghajtó tengelyhez és a hajtásrendszerhez. Mi egy közel 200 fős, képzett dolgozókból álló csapat vagyunk. A sikerhez mindenki hozzáadja a tudását. Valamennyien hozzájárulunk a vállalat sikeréhez, és ezáltal közösen formáljuk a jövőt.

Az egyik fogaskerék a másikba akaszkodik! Ez nemcsak az autók világára, hanem dolgozóinkra is érvényes. Hiszen csapatmunka nélkül nem lennénk sikeresek.