Hely képe

MATRA - TECH Mérnöki Iroda Kft.

Cím:
Orgona út 5. Bátonyterenye, 3070
Telefon:
+36 32 553 420
Email:
office@matratech.hu
Web:
http://www.deltatech.hu/

A Matra-Tech Mérnöki Iroda Kft.-t 2005. március 04-én alapították a tulajdonosok a DELTA-TECH GROUP bátonyterenyei részlegeként.

A Matra-Tech Kft. – hasonlóan a balassagyarmati telephelyhez – egyedi igények alapján, saját tervezésű célgépek és gyártósorok, autó-és műszeripari szerelősorok tervezésével és kivitelezésével foglalkozik.

Profilunk az automatizálás, manipulátorok, robottechnika, komplett gyártósorok és rendszerintegrálás.
Tevékenységi körünk legfőképpen az autóipar, a műanyag-és fémfeldolgozó ipar és az elektronikai ipar területére terjed ki.

Munkatársaink nagy tapasztalattal rendelkező gépész, villamos tervezők és programozók.

Termékeink CE jelöléssel rendelkeznek.

Cégünk gépész tervezői AutoCAD, Autodesk Inventor és Solid Edge szoftvereket, a villamos tervezőink az EPLAN tervezői szoftvert használják a tervezési feladatok végrehajtásához. A gépek alkotóelemeit és alkatrészeit kizárólag kipróbált gyártóktól és beszállítóktól szerezzük be.

Társaságunk a Matra-Tech Mérnöki Iroda Kft. a GOP-2.2.2 -2007 pályázati forrás felhasználásával 2008. I. félévben bevezette az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert. Az Új Magyarország fejlesztési terv keretében 50 %-os támogatási intenzitással megvalósított projekt sikeresen zárult.

A Társaság a minőségtanúsításra való szervezési felkészülést a MÁTRAI-CONSULTING Minőségügyi és Műszaki Tanácsadó Kft szakmai menedzselésével végezte.

Az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány szerint a DNV Magyarország Kft tanúsító szervezet a sikeres tanúsító audit alapján a tanúsítványt 2008. július 25-én állította ki.