Hely képe

KTS Metalltechnik Kft. - CNC-forgácsoló és lakatos üzem

Cím:
Kossuth u. 2. Bátonyterenye, 3070
Telefon:
+36 32 353 356
Email:
info@ktsmetalltechnik.hu
Web:
http://ktsmetalltechnik.hu/

– Fémmegmunkálás,
– Gépalkatrészgyártás,
– Forgácsolás
– Németországi bérmunka
– Hegesztés

A KTS Metalltechnik Kft-t 2002-ben jegyezte be a Pest Megyei Cégbíróság.

Cégünk fő profilja a fémmegmunkálás, gépalkatrész-gyártás. Magyarországi termelésünket a Pest megyei Zsámbékon kialakított lakatosüzemmel kezdtük meg. Ezzel párhuzamosan kezdettől céljaink között szerepelt a német autógyártás és gépipar területén történő bérmunka végzése, kiváló magyar szakemberek németországi bevetésével.

Jelenleg is több német középvállalatnak dolgozunk gépalkatrész-gyártási bérmunka keretében, melyek a BMW, Audi, Porsche és Siemens cégek közvetlen beszállítói.

A Zsámbéki üzemben eleinte elsősorban a német Eisenmann Exhaust Systems GmbH megbízásából BMW, Porsche és Audi kipufogó dobok összeállítását és hegesztését végeztük. Gyártási profilunk bővítése céljából 2006 júniusában nyitottuk meg bátonyterenyei forgácsoló üzemünket, ahol jelenleg hatodik CNC megmunkáló központunkat is üzembe helyeztük. Később a hegesztő részleg is átkerült ide, majd lakatosüzemmel bővült.

Két év leforgása alatt a Bombardier Transportation Hungary Kft első beszállítói lettünk motorvonat-alkatrész gyártás, valamint 2009-től a gyártósori készülékek előállítása terén.

Külföldről főleg német megrendelők részére gyártunk gépalkatrészeket, de fontos megbízóink közé tartozik a franciaországi központú Schneider Electric cég magyarországi kirendeltsége is.

Termelésünk jelenleg 1200 m2-es üzemcsarnokunkban zajlik forgácsoló, lakatos, lángvágó és hegesztő részleggel.

Cégünk alapelve a folyamatos fejlesztés, profilunk bővítése. Céljaink között szerepel a tevékenységünk bővítése, építőipari szerkezeti elemek gyártása és szerelése területen, melyhez a szükséges gépi és szakemberi háttér rendelkezésre áll.

További terveink között szerepel potenciálunk bővítése a tulajdonunkban álló bátonyterenyei 2 hektár ipari belterületen egy új, 1500 m2-es üzemcsarnok megépítése.

A hagyományosan ipari környezet, a kiváló szakemberek, egyre fejlődő géppark, a német megrendelők felé megszokott precíz, minőségi munka, és az immár tíz éves tapasztalat továbbra is megbízható színvonalat kínál megrendelőinknek

2014.08.20-án cégünk „Bátonyterenyéért” kitüntetésben részesült a városban végzett gazdasági tevékenysége, munkaerő-piaci szerepvállalása és Bátonyterenye hírnevének öregbítése érdekében végzett munkája elismeréseként.

Takács Zoltán

Ügyvezető Igazgató