Hely képe

DELTA - TECH Mérnöki Iroda Kft.

Cím:
Ipari Park 5. Balassagyarmat, 2660
Telefon:
+36 35 300 160
Email:
office@deltatech.hu
Web:
http://www.deltatech.hu/

A DELTA – TECH Mérnöki Iroda Kft. 1995-ben alakult Balassagyarmaton, azóta foglalkozunk egyedi igények alapján, saját tervezésű célgépek és gyártósorok tervezésével és kivitelezésével.

Tevékenységi körünk legfőképp az autóipar, a műanyag- és fémfeldolgozó ipar és az elektronikai ipar területére terjed ki.

Munkatársaink nagy tapasztalattal rendelkező gépész, villamos tervezők és programozók, akik 15-20 év gyakorlattal rendelkeznek gyártósorok, szerszámgépek, szerelőipari berendezések és célgépek tervezésében, gyártásában és automatizálásban.
Cégünk a technológiai problémák megoldására specializálódott.

Termékeink CE jelöléssel rendelkeznek.

A fejlődésnek és megrendelőinknek köszönhetően, akik megkövetelik a minőségbiztosítás alkalmazását, a 2002-es évben cégünknél bevezetésre került az MSZ EN ISO 9001:2009 sz. szabványnak megfelelő minőségügyi rendszer, melynek előírásai szabályozzák a termelési folyamatot a teljes működési területen, a tervezéstől a kivitelezésig, és ezeknek a folyamatoknak a dokumentálását.

A DELTA – TECH Kft. minőség- és üzletpolitikájának középpontjában a vevő teljes körű megelégedettségére való törekvés áll. Ennek érdekében a cég folyamatosan fejleszti komplex szolgáltatásainak minőségét, megbízhatóságát és választékát.

A tervezési feladatoknál a minőségügyi rendszer előírásainak szabályait vesszük figyelembe.
Cégünk gépész tervezői AutoCAD, Inventor, Solid Edge szoftvereket, a villamos tervezőink az EPLAN tervezői szoftvert használják a tervezési feladatok végrehajtásához. A gépek alkotóelemeit és alkatrészeit kizárólag kipróbált gyártóktól és beszállítóktól szerezzük be.

Az energetikai ipar részére K+F tevékenységet végzünk, vezérlő berendezéseket tervezünk és gyártunk.

Műszaki és kereskedelmi szakértelmünkkel az igényeknek és feladatoknak legmegfelelőbb technológiát határozzuk meg és a szükséges berendezésekre teszünk versenyképes ajánlatot.