Hely képe

Magnetec-Ungarn Kft.

Cím:
Pipis-hegyi üzem, Gyöngyös, 3200
Telefon:
+36 37 509 100
Email:
magnetec-ungarn@magnetec.de; karrier@magnetec.de
Web:
http://www.magnetec.hu/
Nyitvatartás:
Hétfő:
08:00 - 18:00
Kedd:
08:00 - 18:00
Szerda:
08:00 - 18:00
Csütörtök
08:00 - 18:00
Péntek:
08:00 - 18:00
Szombat:
-
Vasárnap:
-

Az 1989-ben alapított gyártó üzem a Magnetec csoport gyártó központja.

A Magnetec az elmúlt 30 évben nyújtott teljesítményével elérte azt, hogy azon kevés piaci szereplők közé tartozik, akik vezető szerepet töltenek be a speciális, nanokristályos mágnesmagok globális piacán. A Magnetec – márkanevek, mint a NANOPERM, a COOL Blue, a NaLa és a Cool Tube régóta keresettek a legmagasabb minőségi követelményeket felállító induktív alkatrészek piacán.

A cég termékeit az anyavállalaton keresztül a világ minden táján értékesíti, legnagyobb részben az Európai Unióban. A mintegy 350 főt foglalkoztató cég termékei induktív alkatrészként észrevétlenül épülnek be az élet számos területére: ott vannak az ipari és a háztartási szektorok élet- és tűzvédelemében, az energetikában, a közlekedésben. Éves átlagban mintegy 18 millió darab alkatrész kerül ki a gyárból és épül be az élet számos területét segítő eszközökbe.

A termékeink alkalmazási területei számára kiemelkedően fontos, hogy a hogy végfelhasználóink kompakt kialakítású, kis tömegű, és mindenekelőtt magas energiahatékonyságú készülékeket, illetve berendezéseket gyárthassanak.

Szlogenünk, a “small size – big performance” – találóan fejezi ki termékeink legfőbb jellemzőit.

A vállalatunknál 2010-től következett be egy stratégiaváltás, majd ezt követően 2015-től új elemekkel bővült e stratégia.

Az új iránnyal a Magnetec cégcsoport utat nyitott a hőkezelési technológia segítségével elérhető új piacok felé is. A termékfejlesztések több területet is átfognak. Az egyik legjelentősebb részt a megújuló energiák hasznosítására szakosodott ipari gyártás igényei képviselik. Ez az alkalmazási terület érinti a megújuló energiatermelés- szél, nap és vízenergia- az energiaátalakítás területeit, a villamosenergia-elosztó hálózatokat és a villamosenergia felhasználás és fogyasztás Pl. e mobilitás területeit.

Az elektromos hajtású gépjárművek térnyerésével jelentősen bővül a cég termékeinek felhasználási köre, kibővül az értékesítés földrajzi körzete. Az e mobilitás térnyerése mellett ugyancsak fontos kiemelni a magas hozzáadott értékű innovatív termékeket igénylő elektromos fogyasztásmérők piacát.

A Magnetecre jellemző szlogen a már említett mellett a „Efficiency is our Passion”. Találó és kifejező.