Hely képe

SemiCont '06 Kft.

Cím:
Szent László út 23. Vác, 2600 (Hajógyár területén)
Telefon:
+36 27 200 950; +36 30 514 5774
Email:
titkarsag@semicont.com
Web:
http://semicont.com/

Új és használt hulladékgyűjtő eszközök forgalmazása

Társaságunk elődje 2002-ben alakult, a jelenlegi formában, 100%-os magyar családi tulajdonban 2008. január 31.-e óta működik.
Fő tevékenységünk szabványos használt és új hulladékgyűjtő edények és konténerek forgalmazása. Az új hulladékgyűjtő eszközök tekintetében immár 5 éve a spanyol székhelyű és lengyelországi gyárral is rendelkező CONTENUR vállalatcsoport termékeinek kizárólagos magyarországi képviseletét látjuk el.

Hulladékgyűjtő eszközeinket komplex szolgáltatás keretében, általában házhoz szállítással kínáljuk partnereinknek, valamint vállaljuk az alkatrész utánpótlást is.
Nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre, illetve a minőség ellenőrzésre, cégünk az ISO 9001 és az ISO 14001 szabvány szerint tanúsított.
Hosszú távú üzleti kapcsolatokat ápolunk a külföldi beszállítóinkkal, valamint a szállítást végző speditőr céggel.

Vállalatunk saját tulajdonú,kb. 5300 m2 területű telephelye, mely egyben székhelyünk is, frekventált helyen, Vácott található. Egyedi technológiai rendszert alakítottunk ki telephelyünkön, ahol a használt termékek válogatása, szerelése, mosási folyamata zajlik, továbbá a folyamatosan nagy mennyiségű árukészlet raktározására is megfelelő szabad terület áll rendelkezésünkre.
Személyi állományunk közel 25 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a hulladékgazdálkodás és külkereskedelem, illetve kereskedelem területén.

Országos lefedettségű referenciamunkával rendelkezünk, partnereink nagyrészt a hulladékszállító közszolgáltató vállalatok, valamint önkormányzatok, de a lakossági igényeket is kielégítjük.

2015-ben közbeszerzési szerződések eredményeként Magyarország különböző régióiban több százezer darab hulladékgyűjtő eszközt értékesítettünk.

Az FKF Nonprofit Zrt.-vel korábbi és aktuális szerződések vonatkozásában is hosszú évekre visszanyúló eredményes üzleti kapcsolattal bírunk. Közbeszerzési eljárásokon folyamatosan részt veszünk.

Társaságunk folyamatosan támogatja a környezetvédelmi rendezvényeket, illetve a sport utánpótlás nevelését és a gyermekklinikai alapítványokat. Az iskolai szelektív hulladékgyűjtés tudatformálásában is aktívan részt veszünk.