Hely képe

YTAB Kft.

Cím:
Bánya út 6. Petőfibánya, 3023
Telefon:
+36 37 587 047; +36 30 7259 182
Email:
florian.lukacs@ytab.com
Web:
http://www.ytab.com/

Az Ytab szerződés alapján dolgozó festő és bevonó cég. Szakterületünk a műanyag- és különféle összetett felületek festése, melyeken gyakorlatilag bármilyen színt, fényt, mintát és textúrát létre tudunk hozni. Ezáltal vevőink végtelen számú lehetőségből választhatnak termékeik vizuális, tapintható és funkcionális tulajdonságainak kialakítását illetően.

Az Ytab minőség- és megoldás-orientált cég, nagy tapasztalattal az eljárások és az anyagok terén. Jól ismert ügyfelekkel, termékekkel – és szinte minden ismert festési technológiával – végzett munkáink hosszú időre visszamenőleg visszakereshetők. Szorosan együttműködünk beszállítóinkkal, hogy minden projekthez megtaláljuk a legmegfelelőbb festési megoldást.

Minden elvállalt munka esetén – legyen akár kicsi, akár nagy – egyaránt hangsúlyt helyezünk a kiváló minőségre, a költséghatékonyságra és a megadott időre történő kivitelezésre.

Festés

Az Ytab gyakorlatilag bármilyen típusú műanyag festésére vállalkozik – PC, ABS, PP, PA, hőre lágyuló műanyagok és számtalan elegy. Többféle alapozóréteget használunk, hogy maximalizáljuk az adhéziót az egyes műanyagok esetében. Emellett alumínium- és más fémtárgyak festésével is foglalkozunk (pl. hogy finomabb tapintást adjunk nekik).