Hely képe

Iron-Fém Trade Kft.

Cím:
Belterület Hrsz: 8029. Dunakeszi, 2120
Telefon:
Fejes Adrienne +36 20 966 9969; Szabó Gergely +36 20 966 9394
Web:
http://ironfem.hu/

Bemutatkozás

Engedje meg, hogy röviden bemutassuk Önnek cégünket, mely vas és acéláru kis-, és nagykereskedelmével foglalkozik, immáron több mint 20 éves kereskedelmi háttérrel, tapasztalattal.

Célkitűzésünk, hogy a nálunk vásárló vevők igényeit maximálisan kielégítsük, hogy megfeleljünk elvárásaiknak, igényeiknek és minden kívánt alapanyagot egy helyről tudjunk biztosítani számukra. Cégünk elsősorban szénacélok kereskedelmével foglalkozik, de rozsdamentes termékek, illetve színesfém anyagok beszerzését is vállaljuk rövid határidővel. Raktárunkon nem szereplő termékek esetén, hazai és külföldi partnereink által azonnali ajánlattal állunk vevőink rendelkezésére. (Extra méretek és nem járatos minőségek esetében is!)

Dunakeszin található telephelyünkön, 13000 nm-en, megközelítőleg 3000 tonnás állandó raktárkészlettel rendelkezünk, ahol 4 db, egyenként 10000 kg teherbírású híddaru összesen 5000 nm-en tárolt acéltermék mozgatásáról gondoskodik. 1000 nm alapterületű fedett raktárunkban a húzott illetve rozsdamentes termékeket tároljuk. Kérésre a megrendelt árut természetesen házhoz is szállítjuk.

 

Minőségpolitika

ISO szerinti minőségirányítással dolgozunk, melynek szigorúan betartott alapelvei minőségpolitikánkban találhatóak.

Környezetvédelem

Cégünk minden tevékenységét környezettudatos döntések jellemzik, mert nagy hangsúlyt fektetünk környezetünk megóvására.

Ügyfélközpontúság

Kollégáink munkájával szembeni magas elvárások garantálják a megelégedett és hosszútávú ügyfélkapcsolatok kialakítását.