Hely képe

CHIORINO Kft.

Cím:
Ipar u. 8. Szigetszentmiklós, 2310
Telefon:
+36 24 525 930
Email:
mail@chiorino.hu
Web:
https://www.chiorino.com/hu

Iparágak

Élelmiszeripar
Csomagolás
Papír- és Nyomdaipar
Textilipar
Anyagmozgatás
Repülőterek
Darabolás és stancolás
Fa- és egyéb nyersanyagok feldolgozása
Egyéb iparágak

Termékek

Szállítószalagok
HP COMPACT™ Kompakt szállítóhevederek
Nyomdaipari gépszíjak
Hajtószíjak
Fogazott szíjak
Poliuretán gömbszíjak és ékszíjak
Profilok, vezetőékek és hullámperemek
Texgum görgőbevonatok
Végtelenre gyártott MF gumiszíjak
Gumi és szilikonlemezek
Sütő berendezések
Gumi termékek a textilipar számára

Egy vállalat értékét nem csak a mérete határozza meg, hanem azok a célok is, amelyeket maga elé tűz és képes is megvalósítani A Chiorino mindig megpróbált az ügyfél igényeihez szabott új termékeket kínálni. Az új kihívásoknak való megfelelés közös erőfeszítést és együttműködést igényel a vállalat, az ügyfelek és a beszállítók részéről egyaránt. A Chiorino filozófiája az, hogy teret ad az összes érintett hozzájárulásának, és ez egy minden szempontból sikeres üzleti modellnek bizonyult. A Chiorino törekvése az, hogy dinamikus, folyamatosan növekvő vállalkozás legyen, olyan megbízható partner, amelynek küldetése az ügyféligények tökéletes kielégítése. Az innovatív szemlélet, a nyerő vállalkozói döntések és a magas színvonalú gyártórészleg tették a Chiorino-t a világ vezető szállítószalag- és hajtószíjgyártójává.

Több mint száz éves története során a Chiorino család üzleti irányítása alatt a vállalat folyamatosan növekedett és számos iparágban gyűjtött tapasztalatokat és know-how-t. Az 1906-ban bőrcserzőműhelyként indult Chiorino mára vezető szállítóvá vált a szállítószalagok és hajtószíjak gyártása területén.
A Chiorino nemzetközi vállalat, világszerte jelen van kiterjedt hálózatával, szakképzett alkalmazottai által kiváló megoldásokat tud biztosítani ügyfeleinek. A Chiorino ügyfelei biztosak lehetnek abban, hogy bárhol a világon ugyanazzal a szakmai felkészültséggel találkozhatnak és ugyanazt a szolgáltatásminőséget kapják meg, mint amelyet az anyavállalat kínál.
Az innováció és a kutatás alapvető értékek a Chiorino számára. A vállalat története során és innovatív és vállalkozói ötleteinek köszönhetően mindig tudta, hogyan tud új lendületet adni termékeinek és gyártási folyamatainak. A szállítószalagokat és hajtószíjakat úgy tervezik és fejlesztik, hogy azok garantálják az ügyfeleknek a minőséget, az alacsonyabb gyártási költségeket, az energia megtakarítást, a természeti erőforrások megóvását és a legszigorúbb előírások teljesítését. A Chiorino számára az innováció és a kutatás a találkozási pontot jelenti a piaci kereslet és a zöld gazdaság koncepciója között.