Hely képe

Lápoldal Kft.

Cím:
II. Rálóczi Ferenc út 29. Halásztelek, 2314
Telefon:
+36 24 785 115; +36 70 326 2275
Email:
vizoracsere@lapoldalkft.hu; iroda@lapoldalkft.hu
Web:
http://lapoldalkft.hu/

Tevékenységeink:

Mélyépítés. Közműépítés, Gépi földmunka, Lakossági közműépítés

Vízóracsere

A Lápoldal Kft a Fővárosi Vízművek Zrt hivatalos, szerződött partnere.

Ezért jogosultak vagyunk, és kellő szakmai háttérrel rendelkezünk ahhoz, hogy teljes körű megoldást nyújtsunk ebben Önnek.

Miből áll a vízóracsere?                                

  1. Fővárosi Vízművek megbízásából tevékenykedünk, és így azt az eljárást követjük, melyet ők szabtak ki.
  2. Szakértőként elvégezzük a műszaki munkálatokat: levesszük a lejárt idejű régi mérőt, és beüzemeljük az új mérőórát.
  3. Elvégezzük az igazoló záróelem (PLOMBA, VIPAK gyűrű) felszerelésétis a helyszínen, így már a Fővárosi Vízművek Zrt műszaki üzembe helyezésére már nincs szükség.
  4. A műszaki tevékenység mellett az adminisztratív feladatokat is ellátjuk: az óra igénylésére, beszerelésére vonatkozó szerződéseket és dokumentumokat előkészítjük, és biztosítjuk Önnek.

Keressék kollegáinkat vízóracserével kapcsolatosan: vizoracsere@lapoldalkft.hu

Mélyépítés

Cégünk a mélyépítés, közműépítés piacán tevékenykedik.

A mélyépítés, közműépítés – védjegyünk a minőség!

Minden mélyépítési munka, és közműépítés (csatornaépítés, csapadékvíz-elvezetés, szennyvíz-elvezetés valamint vízvezeték-építés, azon belül: ivóvíz-vezeték és tűzivíz-vezeték kiépítése) számunkra csak minőségi, hivatalosan dokumentált, ellenőrzött módon és a szakmai előírások betartásával valósulhat meg.

Számunkra fontos, hogy Ön hosszabb távon is elégedett legyen! Munkáinkat több évtizedre nyújtjuk át Önnek.

Vállaljuk a tervezéstől, az engedélyeztetéseken át egészen a minőségi, tartós kivitelezést, vagy komplett munkafolyamatokat tartunk kézben. Munkatársaink képzettek és lelkiismeretesek. A cégnév bennünket kötelez!

Ha közműépítésre: csatornázásra, vízvezeték kiépítésére van szüksége, keressen bennünket!

Megbízható partnerei leszünk, legyen szó lakossági megbízásról, vagy nagyobb volumenű intézményi vagy nagyvállalati megbízásról!

Keressék kollegáinkat közműépítéssel kapcsolatosan:  iroda@lapoldalkft.hu

10 érv, amiért érdemes minket választani:

A minőség:
Elköteleztük magunkat a minőség mellett, ami számunkra azt jelenti, hogy munkáinkat minden esetben hosszú távra, pontosan végezzük magas szakmai követelményeknek megfelelően és kiváló minőségű alapanyagokkal, eszközökkel.

A pontosság:
A kivitelezői munka során a pontosság a minőség és szakmaiság egyik legfontosabb alappillére. Nem csak a kivitelezési munkák idejét tekintve adunk a pontosságra, hanem a szerelések és megvalósítás technikai munkálataiban is.

A szakmaiság:
Több, mint 1,5 évtizedes szakmai múltunk során folyamatosan tartottuk a lépést a technológiai újításokkal, az alapanyagok fejlesztésével, így szakmaiságunk naprakész, aktuális és megbízható. Számunkra fontos, hogy nem csak betartjuk a szakmai alapelveket, hanem gondosan figyelve a minőségre is, mindig pontos, hosszú távon működőképes megoldásokat adunk ki a kezeink közül.

A biztonság:
Garanciáink a biztosítékai annak, hogy munkánk az elvárt minőséget képviseli, és ha bármilyen meghibásodás történne, azt a következő 10 évben mi javítjuk, cseréljük, pótoljuk – de erre fennállásunk óta aligha volt szükség.

A tisztaság:
Stábunk mindig tiszta, rendezett környezetet hagy maga után a közműépítések helyszínein. Ugyanezt a tisztaságot és gondosságot a teljes munkánk során követjük.

Mindent a megrendelő igényei szerint:
Azt a célt, amit Ön kitűzött elénk, és azokat az elvárásokat, melyeket megfogalmaz, minden esetben szem előtt tartjuk és követjük. Így a tervezéstől a kivitelezésig minden az Ön elképzelései szerint – vagy jobban – valósul meg.

Az elvárton felül teljesítünk:
Üzletpolitikánk egyik kulcseleme, hogy törekszünk többet, jobbat, precízebbet nyújtani, mint ahogy azt megrendelőink elvárják tőlünk. Jó így mindig meglepetést okozni a megrendelőinknek. Ez az alapja annak, hogy ők szívvel és örömmel ajánlják másoknak is cégünket.

A nyomon követhetőség:
Fontos a hivatalos dokumentáció, az írásbeliség, a fotókkal történő nyomon követés és archiválás, hogy a munka minden fázisáról pontos képünk maradhasson.

A teljes paletta:
A Lápoldal Kft a közműépítésben a tervezéstől, engedélyezésen át egészen a kész kivitelezésig, mindent ellát Ön helyett. Majd garanciákkal adjuk át Önnek a kész állapotot!

A munka szeretete:
Mi még azok a „régi-vágású” szakemberek vagyunk, akik szeretik a munkát, figyelmet fordítanak a pontosságra, fontosnak tartják a becsületet és a korrektséget. Ezt a hitvallást képviseljük, és az Ön elégedettségét szem előtt tartjuk.