Hely képe

Duparec Kft.

Cím:
Duna u. 42. Budapest, 1215
Telefon:
+36 1 278 8661
Email:
duparec@duparec.hu
Web:
http://www.hamburger-recycling.com/
Nyitvatartás:
Hétfő:
07:00-16:00
Kedd:
07:00-16:00
Szerda:
07:00-16:00
Csütörtök
07:00-16:00
Péntek:
07:00-16:00
Szombat:
-
Vasárnap:
-

A PAPÍRHULLADÉKOK PROFI KEZELŐJE

PAPÍRHULLADÉK ÉS FÓLIAHULLADÉK FELVÁSÁRLÁSA EGÉSZ ÉVBEN MAGAS ÁRON!
Magas áron vásárolunk újság-, magazin-, karton és vegyes papírhulladékot, valamint színes és fehér fóliahulladékot, PET-palackot maglódi telephelyünkön.
Várjuk magánszemélyek, cégek, intézmények és nyomdák jelentkezését.

TUDATOSSÁG

Tevékenységünk során folyamatosan és távlati célkitűzésként is különös figyelmet fordítunk a hulladékok szelektív gyűjtésére, a szelektív gyűjtés elterjesztésére, valamint azok előkészítése és feldolgozása során az ehhez szükséges természeti erőforrások felhasználásának minimalizálására.
Technológiai, logisztikai folyamatok kiválasztásánál ügyelünk, és törekszünk a megbízható, korszerű és környezetbarát technológiák, berendezések, járművek alkalmazására, folyamatosan fejlesztjük szolgáltatásainkat, eljárásainkat valamint környezetvédelmi teljesítményünket a környezeti szempontok figyelembevételével.

A kiváló tapasztalattal, felkészültséggel és kapcsolatrendszerrel bíró Cégcsoportunk környezetbarát ipari és gazdasági tevékenységét a körkörös gazdaság és a fenntartható fejlődés céljaival összhangban végzi.

A hulladékban rejlő anyag és energia hasznosítása érdekében tevékenységünkkel nagymértékben hozzájárulunk a nyersanyagok hulladékokkal történő helyettesítéséhez, ezáltal is segítve a hazai ipar fejlődését.