Hely képe

EJOT Hungaria Kft.

Cím:
Leshegy út 16. Szigetszentmiklós, 2310
Telefon:
+36 24 519 360
Email:
infohu@ejot.com
Web:
http://www.ejot.hu/

Professzionális ipari rögzítéstechnika fejlesztése és gyártása!

Az 1996-ban alapított EJOT Hungaria Kft. elsődleges feladatának tekinti az építőipari cégek kiváló minőségű kötőelemekkel – önfúró és önmetsző csavarokkal, szegecsekkel, dübelekkel – történő kiszolgálását. Ez kollégáink 23 éves szakmai tapasztalatával ötvözve nagymértékben hozzájárul partnereink minőségi munkavégzéséhez, sikereihez, és az eredményes együttműködéshez.

Cégünk kizárólag nagykereskedelmi tevékenységet folytat, így csak adószámmal rendelkező vállalkozási tevékenységet folytató magánszemélyeket, jogi személyiséggel rendelkező gazdasági társaságokat és jogi személyiség nélküli gazdasági társaságokat áll módunkban kiszolgálni.

Valószínűleg előfordult már olyan rögzítéstechnikai probléma a munkája során, melyre csak részben talált megbízható megoldást. Egy sikeres pályázat, építési munka elnyerése nagyban függ a tervező, kivitelező építőipari cég előkészítői tevékenységétől. Amennyiben nincs meg a megfelelő információ arra, hogy az adott építési feladatnál mi az optimális rögzítőelem, vagy egyéb kiegészítő termék, úgy egy megnyert pályázat kivitelezése közben súlyos problémákkal szembesülhet.

Melyek azok a problémák, melyekre megoldást talál nálunk?

Nem akar fúrógéppel és csavarozó géppel egyszerre dolgozni?

Egy művelettel, önfúró csavar alkalmazásával akár 12 mm vastag acélszelvényre is rögzíthet burkoló elemeket, megtakarítva a fúrószerszám költségét és az előfúrás időtartamát.

Beázik a tető vagy az oldalfali lemezburkolat a csavaroknál?

Kiváló minőségű, időjárásálló tömítő alátétünk alkalmazásával, és csavarbehajtó gép szakszerű használatával elkerülhető a csavarozási pontok beázása.

Vastag az acélszerkezet melyre tető-, vagy falburkolatot kellene rögzítenie?

Amennyiben 12 mm feletti az acélszerkezet vastagsága, amire rögzítenünk kell, úgy széles méret- tartományban önmetsző csavart tudunk biztosítani. Rendszerelemként raktárkészleten tartunk speciálisan erre a célra kialakított előfúró-szárat.

Vastag a tetőre kerülő hőszigetelés, lejtésképző elemeket használ, amit mechanikusan kell rögzíteni?

Akár 460 mm hőszigetelési vastagságig rendelhet tőlünk önfúró kivitelben mechanikus rögzítő elemeket.

Nagy a szigetelendő tetőfelület és rövid a határidő?

Nagy tetőfelületeken tömeges csavarmennyiséget kell felhasználni. A gyors és szakszerű csavartelepítést, kímélő testtartás mellett végezheti automata gépeinkkel.

Kollégái az utolsó pillanatban jelzik, hogy elfogyott a munkához szükséges kötőelem?

Rugalmas logisztikai szolgáltatásaink lehetővé teszik az akár azonnali helyszínre szállítást is.

Nem szeretne minden esőzés vagy hóolvadás után garanciális javításokra visszajárni, mert beázik a gépészeti csőátvezetése?

1-610 mm-es csőátmérőig garantáltan beázás-mentes csőátvezető megoldást kínálunk.

Szeretné megkímélni magát a foltos homlokzatoktól és a leszakadó hőszigetelő rendszerek javításából adódó többletköltségektől?

A homlokzati hőszigetelések megbízható rögzítésére 12 féle dübeltípust, köztük egy világújdonságot kínálunk, hogy Önnek bármilyen falazat és bármilyen hőszigetelő rendszer esetén se kelljen aggódnia a viharos napokon.

Szeretne meggyőződni arról, hogy a kiválasztott termék az adott falszerkezet esetén milyen teherbírásokkal rendelkezik?

Meghatározzuk Önnek az adott falszerkezethez használható dübelek típusát a helyszínen végzett próbaterhelésekkel, ahol meggyőződhet arról is, milyen teherviselési tartalékokkal rendelkeznek dübeleink.