Hely képe

Lifting-Controll Mérnöki és Szolgáltató Kft.

Cím:
Bethlen Gábor u. 36. Gyál, 2360
Telefon:
+36 30 820 1278
Email:
sbcontroll@t-email.hu
Web:
http://www.lifting-controll.hu/

A Lifting-Controll kft-t elsősorban a termelő, kivitelező vállalatok anyagmozgatás területén felmerülő problémainak megoldására alapítottuk. Főtevékenységünk az emelő-berendezések és eszközök, törvényben előírt műszaki felülvizsgálatainak helyszíni elvégzése. Rendelkezünk mobil, bárhol felállítható terhelő paddal, így szükségtelenné válik terhelő súlyok alkalmazása, ráadásul a vizsgálatokhoz nem kötünk le darut sem. Nem kell az eszközöket elszállítani, a termelésből csak a vizsgálat idejére kell kivonni őket. Igény esetén a vizsgálatokkal egy időben elvégezzük az eszközök karbantartását, esetlegesen szükséges javítását is. A szabványokban előírt dokumentáción túl, a jegyzőkönyvben leírjuk az elvégzett javítást, karbantartást, és három paramétert osztályozós módszerrel minősítve, megadjuk az eszköz aktuális állapotát. Így az állapot jellemzőket figyelve az üzemeltető előre felkészülhet az eszköz majdani cseréjére, és ezzel akár évekre előre tervezhetővé válhat az emelőeszközök költsége. Az iparban és a műszaki kereskedelemben eltöltött 20 év, és a felülvizsgálatok gyakorlati tapasztalataira alapozva végezzük emelő-berendezések és szerkezetek tervezését, gyártását és üzembe helyezését.

Termékeink:

Emelőgerenda, emelőkeret, mechanikus- mágneses- vákuumos- teherfelvevők, forgódaru, bakdaru, portáldaru, híddaru, szállítószalag, hevederes és görgős asztalok, csörlők, pódiumok. Mivel tevékenységünk szinte a teljes vertikumot felöleli, sikeresen tudunk egyedi, komplex, és főleg működő megoldásokat kidolgozni új telepítésű és meglévő üzemek számára is. Kreatív bázisunk alkalmassá tesz bennünket termelési és építési folyamatok egyes állomásai közötti anyagfolyam, munkadarab megfogás problémáinak megfogalmazására, és a megoldásra történő javaslatadásra. Nagyszámú referenciánk igazolja, hogy extrém feladatokban és körülmények között is megálltuk helyünket. Az általunk gyártott eszközökön túl, sorozatban gyártott emelőeszközök forgalmazását is végezzük.

Raktári termékek:

Emelőlánc, horog, emelőszem, poliészter (polyester) eszközök, lemezcsipesz, emelőmágnes, mechanikus és vákuumos megfogók, kézi és gépi emelőgépek, csörlők.