Hely képe

TENZI Mérlegtechnika Kft.

Cím:
Szent László u. 14. Pilisvörösvár, 2085 (Budapest felől a 10-es úton a Pilisvörösvári körfogalomig, ahol a körforgalomban az ipari park felé kell lekanyarodni)
Telefon:
+36 20 922 6615
Email:
info@tenzi.hu
Web:
https://www.tenzi.hu/

Ipari méréstechnika, mérlegek, erő-, nyomatékmérés, optikai mérőműszerek, gépi látás, fejlesztés, gyártás, bérmérés, bérbeadás

A Tenzi Mérlegtechnika Kft. 1995-ben alakult magyar tulajdonú társaság. Cégünk kiegyensúlyozott gazdálkodás mellett jelenleg 10 mFt feletti alaptőkével működik. Fő profilunk a tenzonometria, mérlegek és mérőrendszerek értékesítése és gyártása. E mellett optikai területen is megtalálhatók termékeink.

A Tenzi Mérlegtechnika Kft.-nél a bő választékú ipari és kiskereskedelmi típusmérlegek, mérő és kiértékelő rendszerek értékesítésén túl, – ügyfeleink magasszintű kiszolgálása érdekében – saját fejlesztésű, egyedi megoldásainkkal a különleges mérési igényeket is képesek vagyunk kiszolgálni, ami kiemel versenytársaink köréből. A minőségi termékeink köre széles skálát ölel fel és minden árkategória igényt kiszolgál.

Az értékesítés és fejlesztés mellett cégünk mérlegek, műszerek, cellák karbantartási és javítási munkáit is vállalja.

Mérlegek és mérlegrendszerek

Az egyedi fejlesztésű mérlegeink mellett a forgalmazott típusmérlegek és mérő rendszerek széles körével várjuk partnereinket pl.:

mérleg cellák,
műszerek,
asztali mérlegek,
precíziós labor mérlegek,
daru mérlegek,
hídmérlegek (igény szerint teljes építészeti kivitelezéssel),
padló mérlegek,
tartály mérlegek,
raktári mérleg,
darabszámláló, stb.

A forgalmazás mellett, kedvező bérleti konstrukciós feltételek mellett biztosítunk lehetőséget bizonyos termékeink bérlésére is.

A Tenzi Mérlegtechnika Kft. a VISHAY nyúlásmérő-bélyeg és mérleg cella gyártó cég hivatalos magyarországi képviselője. Széles termékpalettájukból nagyrészt saját raktárkészletünkből illetve gyors szállítási határidővel választhatnak megrendelőink.

Megrendelőink belső gyártási folyamatainak ellenőrző mérésére nagy pontosságú és kedvező árú TMA-K típusú mérlegekkel állunk rendelkezésre.

A forgalmazott mérlegek és mérőrendszerek tételes listája Termékeink között megtalálhat
Ipari méréstechnika – fejlesztés, gyártás

A Tenzi Mérlegtechnika Kft.-ben vállaljuk:

típusengedélyes és egyedi mérlegcellák fejlesztését és gyártását, valamint
híd mérlegek esetén igény szerint építészettel együtt a teljes kivitelezést.

Vállaljuk továbbá egyedi, speciális mérési feladatok megoldását is. Ennek során vállaljuk:

a teljes folyamat átfogó kezelését (mérés, műszer, adatgyűjtés, kiértékelés),
speciális erő-, tömeg-, nyomás és feszültségmérési feladatok műszerezését,
speciális kiértékelő elektronikák készítését (pillanat és maximum mérés, dinamikus jelek vizsgálata),
mérlegrendszerek tervezését és telepítését,
igény estén a mérőeszközök OMH bevizsgáltatását és minősíttetését.

A fejlesztések során a hagyományos és legújabb technológiák optimális kombinációját alkalmazzuk a megoldandó probléma függvényében, a teljeség igénye nélkül pl.:

hálózati és akkus tápellátás
rs232, rs485, CAN buszok
kábeles és rádiós (GSM /gprs, sms/ ill. ISM) adatátviteli megoldások.

Az egyedi eseteinkre pár érdekes példa leírása a Referenciáink alatt is megtalálható.

Optika

Optikai szakterületen saját gyártású nagy pontosságú optikai mérőeszközökkel és színszűrőkkel állunk megrendelőink rendelkezésére. Termékeink nagy része jelenleg főleg külföldön (USA) kerül értékesítésre, de cégünk nyitott a belföldi igények iránt is. Termékválasztékunkba a kalibrált színszűrőktől az etalon fényforrásokon át a termostabilizált detektorok is beletartoznak. Optikai eszközeink részletes listája a Termékeink menüben elérhető. Optikai területen kiemelt partnereink az INPHORA Inc. és a MicReD Ltd.