Hely képe

Biodopp gyógytakarmány és takarmánykiegészítő

Cím:
Szikla utca 6308/14. hrsz. Pilisvörösvár, 2085
Telefon:
+36 20 983 9460
Web:
https://biodopp.hu/

Mi is az a Biododpp?

A Biodopp egy kifejezetten lovak számára előállított gyógytakarmány és takarmánykiegészítő. A Biodopp a természet erejét használja. Célunk, hogy a lovak mindent megkapjanak amire szükségük van.

Miért van szükség a Biodoppra?

Mivel a lovaknak már nincs lehetőségük a természetben önállóan táplálkozni, és kiválogatni a számukra szükséges növényeket, így egy felmerülő probléma esetén sem tudnak saját magukon segíteni. A lótartók kötelességévé vált, hogy a lovakat hozzájuttassák a megfelelő anyagokhoz. Eben segít a Biodopp.

Miért gyógynövények?

A gyógynövényterápia a legősibb gyógymód. A legtöbb kémiailag előállított gyógyszerrel ellentétben a gyógynövényeknek nincsenek káros mellékhatásaik, nem lehet őket túladagolni, nem válik tőlük függővé a szervezet és nincs szükség mindig nagyobb és nagyobb dózisra. Mindezek ellenére -helyesen használva- hatásuk megkérdőjelezhetetlen.

Honnan származik a recept?

Nagyszüleinknek és az ő nagyszüleiknek még volt alkalmuk a természetben megfigyelni a gyógynövényeket és ezek hatását. Ezt okos csattosfüzetbe lejegyezték, majd a tudás apáról fiúra szállva maradt fent az utókornak. Nekünk. Mi ezt az ősi, tapasztalatokon alapuló, biztos módszert keltjük most újra életre a Biodoppban.

Hogyan nyerte el mai formáját?

A Biodopp tápokat öt éven keresztül tökéletesítettük, hogy megfelelő legyen az igények maximális kielégítésére. Ez idő alatt egy állatorvosokból álló csoporttal karöltve teszteltük a tápok hatását egy húszfős vegyes lóállományon.

Egyéb érdekesség

A Biodopp granulátumokat tapasztalataink alapján minden ló örömmel fogyasztja. Még a ,,rosszevő” lovak számára is ellenállhatatlan csemegének bizonyult.