Hely képe

TRIMETRIK Műanyagipari, Mérnöki és Szolgáltató Kft.

Cím:
Csucskai út 12. Székesfehérvár, 8000
Telefon:
+36 30 630 5837; +36 22 504 627

Elektronikai és autóipari precíziós fröccsöntés high-tech alapanyagokból
Szerszám és készülékgyártás minden ipari szegmensbe, a koncepcionális tervezéstől a sorozatgyártásig.

A TRIMETRIK Kft. a magyar műanyag fröccsöntés piac egyik meghatározó széles körű tudással, tapasztalattal rendelkező, innovatív szereplője.
A mai kor követelményeinek megfelelő szolgáltatásainak köszönhetően Magyarországon jelentős piaci részesedéssel bír a vállalat által képviselt és forgalmazott, magas minőségű, megbízható termékekkel kapcsolatban.

A Trimetrik Kft.–t az alapítók 1999-ben azzal a céllal alapították, hogy a mérnökként a multinacionális vállalatoknál megszerzett tudásukat, tapasztalatukat saját vállalkozás keretein belül kamatoztathassák.
2001-ben műanyag fröccsöntött termékek gyártásával kezdett el a cég foglalkozni.

A cég a létszámát kezdetektől fogva folyamatosan bővíti, a legkorszerűbb technológiai színvonalat képviselő Arburg, Engel, KraussMaffei és Fanuc gyártmányú fröccsöntő gépeket helyezett üzembe és működtet, amelyek alkalmasak nagypontosságú, különleges követelményeknek megfelelő műanyag alkatrészek gyártására.

A műanyag fröccsöntött termékek gyártása mellett a Trimetrik Kft. felépítette saját szerszám üzemét, melyben mára már magas színvonalú technológiával készen állnak a szerszám tervezésre, és gyártásra is.
Ez együtt biztosítja számunkra a termékminősítéshez szükséges első minta szállítmányok határidőre történő beszállítását és az esetleges szerszámkarbantartás-, javítás azonnali elvégzését.