Hely képe

M & M Technik Kft. - CNC esztergálás, CNC marás

Cím:
Mártírok útja 5. Székesfehérvár, 8000
Telefon:
+36 30 9939 545
Email:
info@mmtechnik.hu
Web:
https://www.mmtechnik.hu/

Az M & M Technik Szerszámtervező és Fémmegmunkáló Korlátolt Felelősségű Társaság 2007. június hó 29. napján került bejegyzésre, így a tevékenységét több mint 10 éve folytatja. Cégünk székhelye és telephelye Székesfehérváron található. Fő tevékenységünk az alkatrészek forgácsolással történő gyártása, ezen belül is fő húzóágazatunk az autóiparban, fémiparban használt hagyományos és CNC gépeken gyártott kis és közepes sorozatgyártású alkatrészek gyártása.
Munkatársaink többéves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, a gyártásban nagyfokú hatékonysággal működnek. Célunk, hogy szolgáltatásaink és termékeink minősége minden esetben megfeleljen a megrendelőink igényeinek, így tudjuk hosszútávon is biztosítani cégünk eredményességét.

Tevékenység

– alkatrészek gyártása és általános fémforgácsolási munkák végzése
– termékfejlesztés
– K+F termékfejlesztés
– szerszámtervezés
– tervezés

Szolgáltatási területeink részletesen
Általános fémforgácsolás:

Hagyományos gépen történő fémmegmunkálás. Egyedi gépalkatrészek, szerszámok és gépegységek gyártása. Mintadarabok, kis sorozatok készítése.

CNC megmunkálás:

Alkatrészgyártás egyedi, kis- és közepes sorozatban, esztergálási munkák nagy pontosságban, bonyolult geometriájú, kiemelten műanyag, saválló, sárgaréz alkatrészek, valamint alumínium és automata acélok megmunkálása.

Felületkezelés:

Nagyon jó kapcsolataink vannak hőkezelő és felületkezelő cégekkel. Vállaljuk olyan alkatrészek gyártását is, melyeket a végső fázisban utókezelésnek kell alávetni.

Tervezés, termékfejlesztés:

A menedzsment szakmai tudásának és tapasztalatának köszönhetően termékfejlesztési elképzelések gyakorlati megvalósításához is igyekszünk Megrendelőink rendelkezésére állni. A legfőbb termékfejlesztési referenciáinkat igény esetén, korábbi Megrendelőink előzetes hozzájárulását követően közöljük.

Versenyképes árainkat azzal garantáljuk, hogy számos logisztikai, szállítási feladatot a cégen belül magunk látunk el, illetve az anyagokat kedvező áron, sok esetben közvetlenül a gyártó cégektől szerezzük be.