Hely képe

Ökotermék

Cím:
Gesztenye utca 2. Komárom, 2921
Telefon:
+36 70 905 2559
Email:
info@okotermek.hu
Web:
https://www.okotermek.hu/

Ökotermék.hu biológiailag lebomló, 100% megújuló forrásból előállított, komposztálható termékek forgalmaz. Alapvető célunk a környezetünk megóvása.

Környezettudatosan élni menő!

Hiszünk benne, hogy szuperképességek nélkül egy kis odafigyeléssel szuperhősökké válhatunk, főleg, ha a bolygónk megmentéséről van szó. Éppen ezért gyártunk és forgalmazunk 100%-ban lebomló, környezetbarát alternatívákat a műanyag hulladék visszaszorításáért. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy egyre több termék esetében tudjatok környezettudatos döntést hozni. A Proud2beHUN termékeink hazai gyártásúak, az előállítási folyamat során pedig kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a környezeti terhelést minimalizáljuk. Termékeinknél a kiváló minőség, az egyedi design és a komposztálhatóság sem kompromisszum kérdése.

Nekünk nem mindegy. És Neked?

Az OKOTERMEK.HU forgalmaz komposztálható, megújuló forrásokból (PLA), ezért környezetbarát és biológiailag lebomló termékek. Választékunk között megtalálhatóak a természetes alapanyagokból készült bio termékek, amelyek ökológiai gazdálkodásból származnak. A teljes gyártási folyamat elismert, független ellenőrző szervezetek felügyelete alatt zajlik, mint amilyen az ECOCERT.